MAD OG DRIKKE

Vi glæder os til at præsentere et endnu større udvalg af lækre madvogne og drikkevarer til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag 2019, end sidste år.

Vi har placeret de fem barer strategisk tæt på de energikrævende aktiviteter (og tilskuerpladserne), og madboderne ligger centralt på pladsen mellem indgangen og ølbowling.

Støt studielivet og lad egne øl blive hjemme!

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag er et gratis arrangement planlagt af studerende for studerende. Så lad øllene blive hjemme og støt arrangementet ved at købe øl, drinks, cider eller sodavand i baren til studievenlige priser – vi har brug for jeres opbakning!

DRIKKEVARER:

Til DSFI vil fem forskellige barer gøre deres bedste for at holde dig hydreret under dagen og aftenen til studentervenlige priser.

Åbningstiderne for barerne er 10.00-00.00.

Alle barerne er kontantløse, så husk betalingskort eller mobilepay.

Priser og sortiment:

Pant:
Som et nyt og grønnere tiltag, har vi indført et pantsystem. Første gang du køber en øl, drink mm. betaler du fem kr. i pant. På dit næste køb får du 5 kr. i rabat, hvis du afleverer dit krus. Man må maks aflevere 5 krus pr. køb.

MADBODER:

Kom og smag streetfood til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag fredag den 13. september.

Vi har sørget for en masse lækker mad til jer. Du kan blandt andet nyde Fish’n’Chips fra Spiselauget eller en lækker pita fra The Original Pita. Hvis du trænger til at prøve noget helt nyt, kan du prøve en Kolobab, fra den nye restaurant Kolo.

Der er noget for en hver smag, og selvfølgelig med vegetariske muligheder også. Så glæd dig til at spise dig mæt i lækker mad til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag d. 13. september.