MAD OG DRIKKE

MAD OG DRIKKE

Vi glæder os til at præsentere et udvalg af lækre madvogne og drikkevarer til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag 2023.

Vi har placeret de fem barer strategisk tæt på de energikrævende aktiviteter (og tilskuerpladserne), og madboderne ligger centralt på pladsen, samt ved Den Lille Scene.

Støt studielivet og lad egne øl blive hjemme!

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag er et arrangement planlagt af studerende for studerende. Så lad øllene blive hjemme og støt arrangementet ved at købe øl, drinks, cider eller sodavand i baren til studievenlige priser – vi har brug for jeres opbakning!

DRIKKEVARER:

Til DSFI vil fem forskellige barer gøre deres bedste for at holde dig hydreret under dagen og aftenen til studentervenlige priser.

Åbningstiderne for barerne er 09.00-00.00.

Alle barerne er kontantløse, så husk betalingskort eller mobilepay.

Pant:
Ligesom sidste år har vi indført et pantsystem. Første gang du køber en øl, drink mm. betaler du fem kr. i pant. På dit næste køb får du 5 kr. i rabat, hvis du afleverer dit krus. Man må max aflevere 5 krus pr. køb.

MADBODER:

Kom og smag det lækre udvalg af mad fra forskellige food trucks til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag fredag den 8. september.

%d bloggers like this: