MAD OG DRIKKE

Vi glæder os til at præsentere et endnu større udvalg af lækre madvogne og drikkevarer til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag 2018, end sidste år.

Vi har placeret de fem barer strategisk tæt på de energikrævende aktiviteter (og tilskuerpladserne), og madboderne ligger centralt på pladsen mellem indgangen og ølbowling.

DRIKKEVARER

Til DSFI vil fem forskellige barer gøre deres bedste for at holde dig hydreret under dagen og aftenen til studentervenlige priser.

Åbningstiderne for barerne er 10.00-00.00.

Alle barerne er kontantløse, så husk betalingskort.
Du kan betale med Visa og Mastercard.

Støt studielivet og lad egne øl blive hjemme

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag er et gratis arrangement planlagt af studerende for studerende. Så lad øllene blive hjemme og støt arrangementet ved at købe billige øl, drinks eller cider i baren – vi har brug for jeres opbakning!

Priser og sortiment

Priser og sortiment opdateres sidst i august.

MADBODER

Kom og smag streetfood til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag fredag den 21. september.

Charlies Café
Aarhus’ egen Charlies Café kigger forbi med en bod, hvor de sælger sandwich, fritter, pølsehorn og milkshakes – alle lavet på gode, friske råvarer.

Dinos Pizza
Er du mere til det snaskede junkfood, kan du besøge Dinos Pizza, som serverer pizza slice og pommes frites.

Cook-A-Deli
Er du til burritos, så kig forbi Cook-A-Deli, som sælger forskellige burritos og wraps med græskinspireret fyld som for eksempel lam.

Mistura
Den sidste af madboderne er Mistura, som er et mobilt latinamerikansk køkken med specialiteter fra det Sydamerikanske køkken.

Kalles Kaffe
Trænger du til kaffe, så kommer Kalles Kaffe forbi, og vil servere alverdens forskellig kaffe, hvis du enten trænger til en opkvikker, eller måske bare har lyst til at slubre en lækker varm drik i dig.

 

Reklamer