OM ARRANGEMENTET

Studenterrådet ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitets-Sport (AUS) afholder hvert år ved studiestart Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag (DSFI). Det er en kæmpe sports- og festdag for de studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i Aarhus.

Arrangementet afholdes fredag d. 15. september 2017, da dette er samme dag som fejringen af Aarhus Universitets årsdag. Universitetsparken bliver dermed vært for tusindvis af aktive og festende studerende – i 2016 rundede besøgstallet de 20.000 studerende.

AUS og de forskellige idrætsforeninger under AUS starter dagen med forskellige turneringer og aktiviteter, hvor alle kan være med, uanset niveau. Inden arrangementet kan de studerende melde sine hold til, og på selve dagen for arrangementet dyster holdene således mod hinanden i en lang række forskellige sportsgrene, der spænder lige fra volley og håndbold til skak og fægtning. Fra middagstid vil der være spændende aktiviteter, som ølbowlingsturnering og beer-pong, mens at Universitetsparken langsomt forvandler sig til Danmarks Største Fredagsbar med skøn musik på pladsens forskellige scener, øl og drinks i rigelige mængder og lækker mad fra de opstillede madvogne. De sidste musikere lægger først instrumenterne når solen er gået ned, og natten banker på.

Formålet med DSFI er, at skabe et arrangement, der kan give de mange aarhusianske studerende en mulighed for at dyrke sport, heppe, nyde stemningen og feste sammen på kryds og tværs af uddannelser og årgange. Alt for ofte bliver vi, som studerende afgrænset til nogle bestemte geografiske områder i Aarhus, men denne dag på året er grænserne ophævet, og alle har del i et større fællesskab.

Arrangementet er gratis for alle studerende, og er arrangeret af studerende. 

Et eventuelt overskud fra arrangementet deles mellem AUS og Studenterrådet og går blandt andet til klubberne og til studenterrådets aktivitetspulje.

___________________________________________________________________________________________

Hvis der er for langt tid til september, så følg os på Facebook, og tilmeld dig begivenheden den 15. september 2017. Vi lover at holde dig godt opdateret i tiden op til arrangementet.

Du kan også følge vores skarpe frivillige på Instagram under hastagget #danmarksstoerste.
Vi har altid brug for flere frivillige til at løfte den spændende og udfordrende opgave det er, at stable DSFI på benene. Klik her for at læse mere

Vil du se hvordan 2016 så ud i billeder og video? Klik her