AKTIVITETER

Under Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag vil der være en række aktiviteter for dem, som elsker at kombinere Danmarks nationaldrik med konkurrenceånd. Aktiviteternes guldgås er ubestridt ølbowling, som altid har mange, engagerede tilskuere. Udover ølbowling byder vi på stand-up om studielivet, en dyst i den obligatoriske ædekonkurrence hvor pølsebrød inhaleres hurtigere end vores S.U., og hændernes konkurrencedans: Flip cup.

12.30 – STAND-UP

Ølbowlingsscenen får fint besøg omkring klokken 12.30, hvor Jonas Mogensen kigger forbi. Jonas vandt Zulu Comedy Galla talentprisen 2015, og vil lave stand-up omkring studielivet på AU.

Jonas Mogensen (2)

11.00-13.00 – BEACHVOLLEY MED UDKLÆDNING

I år lancerer vi som noget nyt en fusion mellem sport og spas, nemlig en mere uhøjtidelig udgave af beachvolley. Den spilles på et lækkert beach-område, hvor der er kort afstand til baren og højt til loftet.

Du kan læse mere her og tilmelde dig inden 12. september kl. 16.00: Beachvolley med udklædning

Både ølbowling og beachvolley bliver kommenteret af Aarhus Studenterradios Tøffelheltene.

15.00-19.30 – ØLBOWLING

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag danner igen i 2017 rammerne om Det Uofficielle DM i Ølbowling. Danmarks nationalsportsgren nr. 2 forener på smukkeste vis idrættens intensitet, spænding og evne til at fortrylle publikum med øllens magiske kraft, smag og evne til at fordumme deltagerne.

Det Uofficielle DM i Ølbowling afholdes igen i år i samarbejde med DØBU (Dansk Ølbowling Union) i Aarhus, da lokalområdet er stærkt repræsenteret i deltagerfeltet. Det er således de forskellige festforeninger på Aarhus Universitet og de øvrige videregående uddannelsesinstitutioner, der skal dyste i ølbowlingens ædle kunst om titlen som uofficielle danske mestre i Ølbowling. Turneringen er en knockout-turnering, så taber man én kamp, er man ude. The winner takes it all.

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag kender kun én vej – og det er fremad! Så i 2017 bliver arrangementet selvfølgelig endnu bedre, endnu større og endnu vildere end sidste år.

De konkurrerende festforeninger offentliggøres her på siden inden den 15. september.

Både ølbowling og beachvolley bliver kommenteret af Aarhus Studenterradios Tøffelheltene.

18.15-19.00 – DYST I HOTDOGS-SPISNING

Igen i år byder vi velkomne til VIA University College, som arrangerer hotdog-spisning og flip-cup konkurrencerne. Hvis du har brug for noget solidt til at opveje ølbowlingens væskeindtag, så deltag i hotdog-spisning. Reglerne er simple: Den, der først spiser sine hotdogs, vinder.

Se hvordan det gik for forrige års deltagere her: https://www.facebook.com/pg/viavar/videos/?ref=page_internal

Tilmeldingen foregår enten på dagen eller ved via VIAVARSs hjemmeside: https://www.facebook.com/viavar/.

19.00-20.00 – FLIPCUP-TURNERING

Kom og test dine fingerfærdigheder til endnu en af VIAs konkurrencer, med fede præmier. Her gælder det om at være hurtig og rutineret med et ølglas, hvilket gør denne konkurrence tilgængelig for de fleste af os studerende, som har dyrket vores kompetencer med ølglas på mere eller mindre amatørplan under vores studieliv.

Holdene består af 5 personer, så saml dine venner med de roligste hænder, og meld jer til på dagen eller her: https://www.facebook.com/viavar/.