ARTISTER

Vi glæder os til at byde velkommen til en god blanding af artister og stilarter til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. Som noget nyt i år spilles der på tre scener, som ligger i hhv. den nordlige del af parken (blå scene), den midterste del (grøn scene) og den sydlige del (rød scene). 

Den GRØNNE scene, som er den mindste scene, er placeret i den midterste del af parken. Her vil der være en masse borde og bænke, hvor der er mulighed for at nyde nogle stilarter, som tidligere ikke har været repræsenteret til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag; Jazz, Blues mv. 

Den BLÅ scene, som er den mindste scene, ligger ved Kemisk Kantine. Ved den blå scene spilles ultimate og floorball, og der er ikke langt til nærmeste bar. Blå scene gæstes primært af nogle spændende upcoming bands.

Den RØDE scene er parkens største scene, og her de største navne spiller. Scenen er igen i år placeret ud mod Kaserneboulevarden, og området foran scenen er gjort større, så der er plads til at flere kan nyde musikken. 

ARTISTER

Alle artisterne bliver offentliggjort løbende på vores  facebook og vores Instagram 

Indtil videre kan i glæde jer til: BLAK, Karl William, Johnny Deluxe, Rosegold, Barselona, BENAL, WhoMadeWho, FOOL og Eye Win Hoe.

Design uden navn

Design uden navn-3.png

PROGRAMMET

program

Husk at følg med på vores facebook.

 

Reklamer