ARTISTER

Vi glæder os til at byde velkommen til en god blanding af artister og stilarter til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. I år vender DSFI tilbage til udgangspunktet. Derfor vil der blive spillet musik på to scener i hver deres ende af parken. Henholdsvis ”Den Røde Scene” og ”Den Blå Scene”.

Den Blå Scene, som er den mindste scene, ligger ved Kemisk Kantine. Blå Scene gæstes primært af nogle spændende upcoming bands, samt ældre og lokale legender, der optræder med et hit eller to, du helt sikkert kender.

Den Røde Scene er parkens største scene, og her de største navne spiller. Scenen er igen i år placeret ud mod Kaserneboulevarden. Glæd jer til et miks af kunstnere som har oplevet deres gennembrud de seneste år, og nogle som har en stor af variation af hits fra tidligere tider. 

ARTISTER

Alle artisterne bliver offentliggjort løbende på denne side, samt vores  facebook og vores Instagram 

Soleima:

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse ører.

På baggrund af mini albummet No. 14 og de efterfølgende singler ”Paper” og ”Low Life”, har Soleima formået at opnå anerkendelse fra et utal af etablerede internationale medier så som BBC Radio 1, Noisey og I.D Magazin samt etablerede danske medier som DR P3, Politiken og Soundvenue. 

Hendes singler fra No. 14 udgivelsen ‘Cracks’ og ‘Breathe’, har fået massiv radio airplay rundt omkring i Europa, og ‘Cracks’ blev P3s uundgåelige i Danmark. Det hele medførte til nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven. 

Da hun udgav singlen ’Paper’ vandt hun P3 Gulds Talentpris og koncertbilletterne til hendes tre eksklusive venueshows i december blev revet væk. Senest har hun udgivet ’Low Life’ der har skabt opmærksomhed i USA og igennem hele Europa, singlen blev også anden P3 Ugens Uundgåelig til Soleima.

MAIN PRESS PHOTO - Kia Hartelius

Alexander Oscar:

Den unge danske sangskriver Alexander Oscar har med rekordfart etableret sig som en af de mest lovende popartister, med stort international opmærksomhed.  For nylig udsendte han sit debutalbum “highs & lows” der er kulminationen på tre års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og London.  med debutsinglerne “Ocean View” og “Number” sparkede Alexander døren ind med et brag – og med mere end 10 millioner streams blev “Complicated” et af årets mest spillede danske sange på Spotify og radio.

Som liveartist har Alexander udviklet sig helt utroligt i de seneste år, og fik i forbindelse med sin optræden på Spot Festival, store roser for sin stærke soul-pop vokal og for det gode sammenspil med bandet, der af Gaffa fik prædikatet “internationalt format”.

ALEXANDEROSCAR_5

Emil Kruse:

Emil Kruse har på trods af sin unge alder været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den ene halvdel af grime-duoen “Sleng”, og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop.

I 2016 udgav han sin debut EP’en “Slumromantiker” under eget navn, som blev rost til skyeerne af størstedelen af den danske anmelderstab.

Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af ligedele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas.

 

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer og indendørs

DJ Aligator: 

Få en nostalgisk fest med tramp og bas-arm, når en af Danmarks bedst sælgende Dj’s åbner posen med hits som ”The Whistle Song”, ”Lollipop” og ”Doggy Style”!

Tilbage i 2000 valgte DJ Aligator at brænde 180 cd’er med “The Whistle Song”, da ingen pladeselskaber troede på singlen. De 180 cd’er sendte Aligator ud til alle danske DJ’s, og så gik det ellers stærkt. “The Wistle Song” endte med at blive den mest solgte single i Danmarks og EMIs historie i 2000 og blev Dj Aligators første store internationale hit. I Danmark, Sverige, Norge og Finland indtog hittet førstepladsen i alle lande samtidig, og der gik ikke længe før 32 andre lande fulgte trop. Resultatet: 15x #1 placeringer, 12x Top3 placeringer og 5x Top10 rundt i hele verden.

Johnson:

”Kender du ik’ Johnson?” – det spørgsmål har Johnson med selvsikkerhed og attitude stillet flere gange på sine udgivelser. Og jo, det gør de fleste. Han har nemlig leveret en lang række hits gennem sin karriere som rapper i forskellige konstellationer; ”Kig Forbi”, ”Det Passer”, ”Bawler Hele Dagen” og ”Ryg Og Knep” for at nævne nogle få. Dertil kommer de udgivelser, hvor Johnson har været gæstefeature – som f.eks. ”Hey Shorty” og ”Ingen Diskussion”.

Der er altså ingen tvivl om, at Johnson har gjort sig bemærket med et imponerende bagkatalog, som han nu er klar til at udvide. De sidste par år har han nemlig tilbragt en del tid i studiet sammen med sin producer Aksel Toft, som bl.a. også står bag Sivas’ hit ”Saucen”. De, som har oplevet Johnson live, ved, at han er en energisk performer, som leverer et show af allerhøjeste kvalitet.

image1

Baby Bino:

“Baby Bino er en frontfigur i den nye, danske hiphopgeneration.” Sådan skrev Soundvenue i forbindelse med udgivelsen af hans mixtape `Spildt Juice Vol. 1´ i 2018. Den 22 årige rapper har trods sin unge alder, allerede været igennem en lang musikalsk rejse og har i noget tid tippet på kanten til det store mainstream gennembrud.

Mens Binos lyd tager udgangpunkt i trap-genren fra Atlanta og Chicago formår han igennem sin genkendelige vokal, flows og sprog at gøre genren sin egen. I 2019 arbejdes der på nye udgivelser, der supplerer genrens klassiske fortællinger med stærke og personlige beretninger fra en ungdom fyldt med forvirrende kærlighed, opture og tab.

Baby Bino presse (lead)

Askling:

Askling udsendte sin første single ”Missing you” i november 2017, og er pt. aktuel med fire singleudspil, hvor især ”It’s you” har gjort sig godt bemærket med over 4,3 millioner streams alene på Spotify. 2019 byder på 3 nye singleudspil, hvoraf første release forventes til marts.

Om Askling er der blandt andet blevet udtalt, at “hendes silkebløde og overlegne vokal tager dig igennem et elektronisk pop-univers, drevet af feminin styrke”.

Hendes seneste singleudspil ”So Precious” har rundet vej til radiostationerne, hvor den bl.a. er i rotation på P3, P7 mix, Radio ABC, Radio Silkeborg, Radio Solo, Radio Sydhavsøerne, Vox Pop Radio (Færøerne), m.fl.

Skærmbillede 2019-07-02 kl. 16.26.19

Reem: 

Det er knap 10 år siden hun begyndte at synge, og sammen med sin faste producer Andreas Krüger har hun fundet en lyd som afspejler hendes personlighed og karakter. En lyd til en pige med attitude.

Førstesinglen ”Okay” er ”en af de mere farverige sider af mig selv, med en oldschool/newschool flavor” som Reem selv beskriver det. Hun fortsætter: Den kan tolkes på mange måder. Det kan tolkes, som denne selvstændige pige, der ved hvad hun søger i dette liv, mens man har det ’lit’ (sjovt). Sådan lidt “boy you cute, buuuuut u aint all that””

Musikalsk er dette en ny start for Reem, men med over 50.000 følgere, er hun stadig ’top of mind’ for mange, og langt fra et ukendt navn i det danske mediebillede

Reem0237

Vkation: 

Fætrene William og Victor der sammen udgør Vkation, gjorde sig først bemærket i DR’s X Factor i 2017, da de blev nr. 3 i konkurrencen. Efter en længere pause, gik de to fætre i gang med, at få lavet deres egen musik. Det er blevet til et par independent, rendyrkede, popsingler, en længere række klubjobs og senere hen, en pladekontrakt og samarbejder med nogen af landets største producere, senest på singlen “Hun Vil Ha” som er co-produceret af hitmageren, Nicki Pooyandeh.

Deres musikalske univers er, siden deres hjemmebryggede popsange, blevet mere urbant og har generelt fået mere kant, i takt med at drengene er blevet ældre. Det kunne mærkes en smule på den første signede single, “Me Gustas” og en helt del på singlen, “Hun Vil Ha” og senest på den lidt mere poppede single “Som Mig” som har en stærk featuring i form af popsmeden MILBO.

Klaus Handsome og Gadens Løse Fugle:

Legenden og troubadouren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, og de kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle – bandnavnet er en slet skjult reference til Gasolin’ sangen ‘ Hva’ gør vi nu – lille du’! 

Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016 hvor Klaus Handsome supportede for Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Det skulle vise sig at være et særdeles positivt møde, samt blive starten på et mere omfattende samarbejde.

Bandet er nu ved, at være klar med den første udgivelse, og genren ligger i pop/rock/folk universet, og med en knivspids af alt der er godt, formår de virkelig at sætte deres eget præg på genrerne.

65503390_346629439357998_3654826081506033664_n