FÅ SVAR PÅ DE HYPPIGST STILLEDE SPØRGSMÅL

Jorden HVOR?

Plænerne ved Biologi og Fysik i Universitetsparken danner rammerne om Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag (DSFI). Se et kort over pladsen her.

NB! Handicaptoiletter kan findes ved henvendelse i Infoteltet, hvor der kan låses op til toiletter i bygning 1135.

KalenderHVORNÅR?

Arrangementet løber af stablen fredag den 15. september 2017. Idrætsarrangementerne begynder om formiddagen, og der vil være koncerter hele dagen frem til klokken 24.

arrangørerneHVEM ER ARRANGØRERNE?

Studenterrådet ved Aarhus Universitet og Aarhus Universitets-Sport (AUS) står bag DSFI.

kontakt2 HVEM KAN MAN KONTAKTE?

Hvis du har generelle spørgsmål vedrørende arrangementet eller mulighed for samarbejde, kan du kontakte Studenterrådets eventmanager Tobias Jensen på event@sr.au.dk. Hvis du har andre spørgsmål om sport, aktiviteter, frivillig, kommunikation med mere, så læs under kontakt os.

studerendeHVEM ER INVITERET?

Alle med interesse for musik og en god fest er velkomne til DSFI. Arrangementet er dog primært henvendt til studerende ved Aarhus Universitet og de øvrige videregående uddannelser i Aarhus og omegn.

sport HVORDAN KAN MAN TILMELDE SIG IDRÆTSTURNERINGERNE?

Hvis du ønsker at deltage i idrætsaktiviteterne, kan du læse mere under siden Sport og tilmelde dig under de enkelte undersider for den pågældende sportsgren.

frivillig2HVORDAN MELDER MAN SIG SOM FRIVILLIG?

Hvis du har lyst til at stå i bar, hjælpe med opsætningen eller bidrage med andet i forbindelse med festen, kan du melde dig under siden Bliv Frivillig

Priser HVAD KOSTER DET?

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag er et gratis arrangement. Hvis du ønsker at deltage i idrætsturneringerne, skal du dog betale et symbolsk beløb på 30 kr. for at være med. Et eventuelt overskud går blandt andet til at en nyoprettet pulje under studenterrådet, hvor man kan søge om støtte til sociale projekter. 

madKAN MAN KØBE MAD OG DRIKKEVARER?

Der vil være rig mulighed for at få stillet både sult og tørst til DSFI. På pladsen vil der være forskellige madboder, og der bliver solgt lækre drinks, cider og øl til billige priser.
Du kan se mere til udvalget og priser under Mad og drikke.
Bemærk at barerne er kontantløse, så medbring gerne betalingskort.

donereKAN VI TAGE EGET MAD OG DRIKKE MED IND PÅ PLADSEN?

Medbragte drikkevarer er ikke tilladt. Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag er et gratis arrangement planlagt af studerende for studerende. Så lad øllene blive hjemme og støt arrangementet ved at købe billige øl, drinks eller cider i baren – vi har brug for jeres opbakning!