IDRÆTSDAGEN

Tilmeldingen til sportsturneringerne er lukket. Turneringsplanerne bliver løbende offentliggjort under siderne for de enkelte sportsgrene. De sidste turneringsplaner vil blive offentliggjort senest onsdag aften.  

Som en af grundpillerne i hele arrangementet, vil der igen i år være et bredt udvalg af sportsturneringer, som vil foregå om formiddagen til Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag. Der er i alt syv forskellige sportsturneringer, og en række af klubber, som er repræsenteret med en stand på dagen.

Under hvert billede kan du læse mere om de enkelte turneringer og sportsklubber, samt hvad der kræves for at stille op i den enkelte turnering.

Idrætsdagen bygger på frivillighed og lysten til at være fælles om noget sjovt, og der er derfor intet krav til niveauet hos deltagerne. Så sammensæt et hold med dine studiekammerater eller venner, og deltag i kampen om fede præmier.

Vel mødt!

program-web (1)
Tiderne er starttider. Vi tager forbehold for fejl og ændringer.

NB: Hvis du er interesseret i dagens andre underholdende aktiviteter, som ædekonkurrence, stand-up, flip cup og ædekonkurrence, så tag et kig under aktiviteter.