AKTIVITETER

Under Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag vil der være en række aktiviteter for dem, som elsker at kombinere Danmarks nationaldrik med konkurrenceånd. Aktiviteternes guldgås er ubestridt ølbowling, som altid har mange, engagerede tilskuere. Udover ølbowling byder vi på en dyst i beer-pong, og nogle nye og spændende aktiviteter, som løbende vil blive afsløret.

Ølbowling er den eneste aktivitet hvor man på forhånd skal tilmelde sig via sin festforening på Aarhus Universitet. De resterende aktiviteter kan man deltage i enkeltvist, som par, eller i grupper.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte aktiviteter

ØLBOWLING

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag danner igen i 2017 rammerne om Det Uofficielle DM i Ølbowling. Danmarks nationalsportsgren nr. 2 forener på smukkeste vis idrættens intensitet, spænding og evne til at fortrylle publikum med øllens magiske kraft, smag og evne til at fordumme deltagerne.

Det Uofficielle DM i Ølbowling afholdes igen i år i samarbejde med DØBU (Dansk Ølbowling Union) i Aarhus, da lokalområdet er stærkt repræsenteret i deltagerfeltet. Det er således de forskellige festforeninger på Aarhus Universitet og de øvrige videregående uddannelsesinstitutioner, der skal dyste i ølbowlingens ædle kunst om titlen som uofficielle danske mestre i Ølbowling. Turneringen er en knockout-turnering, så taber man én kamp, er man ude. The winner takes it all.

Danmarks Største Fredagsbar & Idrætsdag kender kun én vej – og det er fremad! Så i 2017 bliver arrangementet selvfølgelig endnu bedre, endnu større og endnu vildere end sidste år.

De konkurrerende festforeninger offentliggøres her på siden inden den 15. september.